<3

Haha man blir lide glad när man ser denna bilen:D josse & nettush(L)


30 oktober

Väääärldens finaste unge. Skojar ej. En från jobbets barn. Såå gullig. Älskar barn, så söta!!!


min nya älskling


27 oktober

Ligger i sängen & käkar daimglass, i fall ni undra :)


Heeelt ärligt

Nu hade jag sovit som en stock om jag sov hos Pontus..men näää nu ligger jag klarvaken och kan inte sova. Jäkligt bull att sova själv. Pontus kliar alltid mig tills jag somnar..så skönt :(


25 oktober

Löööön!!wiho,efterlängtat:) har varit på lutz och Coop med josse. jag köpte en dunkudde, äntligen! Sen köpte vi massa gott, tre glassfabriken glassar och baconchips, så ska snart till josse efter hon ätit så ska vi kränga en massa och spela Mario cart som jag ska ta med mig:)


Söndag

Igår jobba jag..Med LOUISE <3 efter jobb kom Kikki till mig, vi kollade på film, åt godis och gjorde projekt med min iPhone hhahaha sjuuukt!! Jag jobba även idag och cyklade direkt hem till Pontus när jag slutade och så hade han gjort värsta goda maten<3 nu ska vi se film och imorgon kommer världens bästa josse hem! Hejdå:)


20 oktober

(SER LEDSEN UT på bilden HAHha)
idag har jag inte gjort något mer än fikat med pontus, hans föräldrar + bror och Adriana. Har typ nyss kommit hem så ligger nerbäddad i sängen. sååå jävla kallt, helt stört:( Börjar klockan åtta imorgon så ska sussa strax. sov gott :)

Beställd


18 oktober

Vakna vid elva med Pontus..min mamma baka 100 kanelbullar så det blev några till frukost och varm choklad:) ångestväder så ska väl ruttna inne hela dagen:(


17 oktober

Bra dag..fått nytt jobb, ska bli kul att prova på något nytt:) bra program på tv ikväll så ska dricka varm choklad med Pontus när han slutat jobb:)


wiihohoh


idag


var på malmö museum idag med Josse. kolla denna fisken!!! läpparna skojar vi inte bort, inte pannan iheller för den delen.. senare ikväll ska jag och pontus laga mat o se film med han vänner:)

igår


Då säger vi godnatt

Lägger in en bild innan jag ska sova från när vi var på slagt:) faktiskt kul.. Har varit trisst de senaste gångerna men kuuul ikv:) jag lina o rebbe tog en kebabu efter och nu ska jag sooova!!


...

Ahh jag somnar alltid med tvn på och vaknar vaaaarje natt vid denna tiden (4-5) för att släcka den..så nu kan jag ej somna om. Great..


12 oktober

Imorgon är de jobb, jag jobbar stängning:) nice! Fina mössor vi fått på jobb va;) sötast i stan hehe, nu ska jag se klart filmen jag satt på och sen sova gott med min gosegosse (pontus). God natt ALLA läsare HAHAH


12 oktober

Ser ut som jag har en köttbulle i kinden:) har varit på ekohallen med josse, handlade tandkräm till Pontus, sen åt vi kööörv! Jag har handlat och fikat med mor min också, var på församlingshemmet där mina syskon går på kör. Nu är jag hos Pontus<3


Buhu

Jäääätte längesen jag sov själv:( tråkigt att sussa själv men what to do..


11 oktober

Kollar på bridesmaides med josse:) sjukt ball!


11 oktober

igår jobba jag till klockan fem..cykla hem och bytade kläder sen fortsate cykelturen mot entré där jag väntade på att josse skulle sluta jobba. Vi käka på amanos, sen bowla vi. ROLIGT!!! nu kollar jag på ensam mamma söker och äter gammeldags vaniljglass med fruktmix :) puss

wtf

varför går de ej att lägga upp bilder?!?!

5 oktober

Skulle egentligen hem till Louise idag, men var tvungen att passa a&a idag, mycket liv jag har:) svar; nä:) väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan se bonde söker fru, så patetiskt program att de är underbart att kolla på haha!


4 oktober

Har umgåtts med mor min idag, finaste mami i världen, så sitt ni där!!! Halv sex ska jag till tandläkaren och idag har jag ätit nöjesmagasinets lösgodis till frukost och chips och åt nyss en twister glass hahah bra där. Sen ska jag cykla till min älskling och vi ska softa vid västra hamnen.


3 oktober

Fan vad grym jag är på att fixa naglarna ;):) finare än mitt knallgula, Louise? Haha


Hej

Oj mena 2 okt :) hihihiuiuhj


3 oktober

igår jobba jag med Louise..chill som vanligt<3 efter jobb siesta jag sen hem till pontus som hade lite folk..kom lagom till efterrätten. frukt och bär med smält vit cchokad över och glass till de. sen mötte jag emelie o nella så stack vi till slagt. och påvägen dit från centralen HITTA JAG EN HUNDRALAPP. ööööverlyckig. Nu har jag och pontus precis ätit bk mat till frukost och ska sova lite till nu sen cykla hem till mig och softa :)

RSS 2.0