Strandbilder


29 juli 2012

Köpte en nalle och glass till Amanda som har öron och ögoninflamation<3


Igår

Åkte Skånerunt med Pontus igår på dagen. Sen duscha jag och bädda ner mig, och då tvingas jag med Pontus till hans kompis födelsedagsfest. Ångest att fixa sig och allt när man har de så gött..


Stranden snart!!


24 juli 2012


Kom nyss him! Har varit ute en sväng med lina! Vi hade kunnat pratat till nästa vecka men men..nu är jag hemma och svälter. Tänker tillbaka på när jag åt grillat innan idag<3 mmmmumma


God natt<3


Passar min syrra


21 juli 2011

(detta inlägget skulle laddats upp igårkväll) Har varit på kalas idag från 12-21, sjukt haha nu är det fest här hemma haha. Sitter med min hemmakvälls godis!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2001773/images/2012/pic_500c0959e087c31d92000162.jpg" class="image">


20 juli 2012

Helt ärligt:( vad fan är det för väder? Stört på riktigt ju! Man kan fan inte göra nått kul! När man väl har bil! Var ute och gick med mina syskon och det bara pissade ner! Riktigt cp! Vi stod under ett träd och flabbade hur sjukt det var, redig ångest sommar!


18 augusti 2012

Chillat i stan med min mamma, syskon och några från Makedonien. Det var nice! Sen åkte vi hem och käkade pizza:) Pontus hämtade upp mig efter hans jobb och vi stack till möllan! Konstigt folk här må jag säga:S


Bilägare

Fett


Kusin på besök :)


Mina naglar har vuxit som fasen


Babyface

Amanda sover, sötisss


Kalas idag:)


Omg

Helt ärligt!!!kolla på denna bebisen. Jag dör bokstavligen. Får nästan tårar så söta bebisar är:( Carolina gynnings bebis, son heter Alicia!! Alla är såna snakes, tar mitt namn bara så.. Men what to do? Jag är ändå originalet så:) tillbaka till hennes bebis!!! Så mycket hår och så söööt!


Fredagen den 13e

Idag sög det på jobb! Längtar tills jag börjar på mitt riktiga jobb<3 med mina underbara barn ist för att ruttna i en klädesaffär! Snacka om deprimerande! Nu är det fredagsmys:)


Jobbdax!

Ska jobba till tio ikväll! Men kommer bli chill! Har både elle och josse där:) puss


<3


nellys kalas


God natt


bilder från de senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
snygg peruk! ser tjock och gammal ut hahah
 
 

.............

snacka om STÖRIGT! Man kan ej logga in på bloggappen, så stööörigt och man har inte kunnat det på flera veckor snart! och nu när jag på väldigt länge logga in här via datorn så har de gjort om hemsidan. fyfan vad ful och man fattar inget. Här kommer i alla fall lite bilder från förra veckan:)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0