Gymkort

För ett tag sen öppnade ett gym i samma hus som jag bor i. Tänkte då, att jag kan fan inte bo, jobba och träna i vh. Men jo skulle bry mig. Jag ska fixa imorgon :D tänkte bli lite muscolero!


Snart fredag

Jobbat, handlat cykel, kollat på när Pontus och Joel fiskat och suttit på uteservering i vh<3


Tre små bilder

Jag liknar ett as, meeeen vem bryr sig. Komma bara vida hur underbart söt!


Kvällapromenad:)


Mamma<3

Morsdag som alla vet:) har tillbringat dagen hos min mamma och hos Pontus mamma. Följde med Pontus och Jens när dom fiska. Det fattigt så jag stack hem. Ligger nyduschad i sängen.


Vilken underbar mor man har!

Ringer morsan på jobb och säger jag är sugen på mammamat. Hon handlar dirr. Åker hem till mig, fixar mat. När jag kommer hem från jobb står det serverat. Så underbar. Jag har en sån lapp på kylskåpet där jag skriver upp allt som vi behöver handla. Min mamma memorerade fan allt. Sen här om dagen när jag kom hem från jobb så har hon varit hemma hos mig när jag jobbade, lämnat en fylld Ikeapåse i köket och handlat allt som stod på lin lista<3 min mamma är min Gud! Älskar henne mest av allt. Tror ingen har en så fin mor som mig. Ha-ha


Tisdag

Min enda tidiga dag. Är hemma i soffan. Ska tillbaka till jobb om 2,5h för aptmöte. Lööönt just denna dagen:( igårkväll promenixade vi i hela västra hamnen. Haha går alltid vilse bland dom husen. Lide svårt att hitta!


20 maj 2013

Igår gick vi inte upp förrän 14.00 tiden haha. Så jävla skönt. Vakna, äta frulle i sängen och sen somna om. Sen cyklade vi till emporia ( fast vi ha bil ) haha grymma! Tog feeede omväg. Men det var skönt att cykla runt lite. Sen åt vi mcd. Cyklade hem och städade allt bajs som skulle fixas. Disk, tvätt osv. Nu väntar jag på min kylling i ugnen ska bli färdig. 50 min kvar:( och jag svälter...


Glömde lägga upp denna fina på josse:D


Lördag

Traskade ner till bo01 igår när vi vaknade. Underbart väder. Hem och siesta, sen kom mamma och dom, vi grillade och kollade på Eurovision:) efter det stack jag och Pontus till skeppsbron där vi mötte upp Pontus vänner.


Fredagsmys


Asså hur sööööt får man bli!:O


16 maj 2013

Jobb, stan och restaurang med Pontus och josse. Eurovisionsoftish hos oss<3


15 maj 2013

Riktigt djurig dag igår. Jobbade, stack hem & städade, tvätta, tvätta golv, dammsög osv. Cyklade till Bulltofta och mötte upp josse. Vi gick blodomloppet. 5 km. Sen åt vi på bk efter det. Bra där;) sen cyklade jag inom min mamma, hon ville pussa på mig lite. Sen cyklade jag hem. Mina ben var helt skakiga hahha är ej van.


Vida

Vida lärde sig sitta helt själv idag! Stolt faster. Min lilla grissss


12 maj 2013

Pannkaksmys hemma hos johanna idag. Hängt hos morsan och sedan lagat mat och chillat med josse:)


12 maj 2013

Pannkaksmys hemma hos johanna idag. Hängt hos morsan och sedan lagat mat och chillat med josse:)


Rubrik

Ligger i soffan hemma hos mor. Har varit hos Antonio och myst med vida:D lägger in bilder på henne sen. Får ej nog av henne. Helt galet! Snart måste jag cykla hem och fixa till mig för ikväll ska jag Pontus och Calli på restaurang.


Fredag:D

I onsdags invigde vi vår nya grill, här på min innergård:) spelade kubb osv..igår sov jag 12 h, helt stört. sist jag gjorde det,var typ i gymnasiet. Hade min tidiga fredag idag. Stack direkt till polisen med Pontus och fixade pass. Jävla väntan. 2 fucking timmar. Så rastlösa var vi:( en sväng till min faster och nu är jag hemma och väntar på min man.


Fin dag

Mysig dag. Förutom ett jävla krigande på jobb idag med utbildningsdag..blev körd till värnhem för att hämta ut min cykel hos cykelmakaren, punka nu igen:( sen lagade jag firre och stack sedan och mötte upp Josefine Louise johanna och dom<3 chillaxade sen på Josefines balkong. Och ikväll pallar jag inte göra en sak som jag måste hahahh (Josefine, jag pallar ejjjjjjj med livet) haha skö


Går ej att ladda upp bilder, som vanligt!

I helgen har jag haft mys med Pontus, grillat hos josefine med louise osv..cyklat Malmö runt, chillat med Josefine och hennes kompis,med deras hundar, på en uteservering där vi lökade ihjäl, varit hos min MAMMA<3 ätit hos min faster. Nu är det sängen och quizkampen:)


Fredag imorgon :)

Denna bilden är så inte lik mig men håret var finu:) kollar på tv och ser att lets Dance är igång. Wtf??? Ville se de imorgon :( nu är det sängen. Börjar 7.30 imorgon!


1 maj 2013 ( kan ej ladda upp bilder :( )

Har varit skönt att va ledig idag. Bara så, mitt i veckan! Ligger nu i soffan och käkar läkerol som ett djur. Kom nyss hem, har varit och ätit glass med Pontus och Joel:) annars har vi inte gjort något speciellt.. Handlat mat, kollat film, siestat<3 igår på Valborg jobbade jag, gick hem och sov. Sen kom Pontus kompis. Käkade pizza och kollade real Madrid matchen.


RSS 2.0