Söndag

Idag har inte hänt något speciellt mer än att jag umgåtts med min far, ätit bk och kollat några timmar på Johan glans på youtube. Skrattat ihjäl mig så mycket att jag fick ont i huvudet. Skön känsla de:) kunde ej sluta kolla asså!! Han e magisk och jävligt ful:)




Min andrafamilj<3

I lördags grillade jag med josse & nettan som gamla goda tider:) plus att vi kollade på Brasilien - Chile. Så sjukt spännande match! Var sååå nervös när det var straffar haha!! Imorgon börjar sommarschemat på jobb och "bara" fyra veckor kvar till semester!:D ha de..




Josse<333









Torsdags och igår:)






Naaaaw

Denna bebisen e bara för söt<3333 vill också ha en sån gullig bebbe. Tänk så får man sån ful😒 hahaha 



Måndag

Satt uppe hela natten och kollade på Portugal-Usa plus eftersnacket. Vilket jag aldrig skulle gjort. Jag sov Max tre timmar. Och jag mådde fan illa av trötthet på jobb haha ej van, eftersom jag annars sover typ 9h på vardagar haha. Matchen var sjukt spännande i alla fall!



Forca Portugal







Midsommar








Abstinens. Längesen jag träffade min bebbe




AW

Det var lite kaotiskt där ett tag när vi började grilla. Jag började tända fyra på grillen utan att ta bort all kartong runt om så elden började sprids sig på gräset. Jag släckte de med en baguette så de var lugnt ;) brandman nästa! Fick cykla hem och hämta en ny grill och med den nya slutade glöden från ingenstans så våra goda marinerade köttbitar blev inte den godaste hahah snart är det midsommar och då ska jag tälta hahah





Tisdag



Fattigt smile från mig hahah




Så nöjd med mina somriga brallor:)




Måndag

Som jag längtat till denna dagen då det är Portugals första vm match. Men sån otur som dom hade så den där icke friska domarens dåliga jobb ledde delvis till att Portugal förlorade sina målchanser. Blir så jävla lack. Tyskland e så jävla djuriska denne galet. Men Portugal mer tekniska och bättre bollkänsla. Hoppas på bättre resultat nästa match<3 efter matchen stack Pontus och badade. Jag blev förkyld bara av att kolla på. Haha iskallt




Hehehehe




<3






Söndag

Väntar på att min man ska vakna. Öööverseg. Vill ut i sooolen!!!!!



Ueeee

Kanske ska börja använda flip-flops på jobb och inte skor så jag får färg på fötterna också. Ser så vidrigt ut hahah



Lördag

Ännu mer grillmat när jag kommer hem från kalaset..har ätit som en häst mår så jävla illa. Fosterställning<3333 annars e jag sjukt taggad på att det är ca 2-3 matcher om dagen. Så awsome! 




Kalas




Avslutning

Öppnade idag klockan 6. Slutade tre, hem o tvätta o siesta i två timmar, sen iväg på avslutnings middag med jobb!
Och idag kom min flagga jag beställt. Sjukt snabb leverans. 1,5 dagar. Den blev galet snygg på min balkong! Heja




Grillade marshmallow(stavning?) på blockljus




Tisdag









R.i.p Christer

Idag spolade vi ner min fisk :( han verkade ha brutit en fenan för han kunde inte simma längre, han ville inte äta eller någonting :( först ville jag obsucera honom men det var jobbigare än jag trodde att se han flyta runt där hahaha fy fan. Stackars men bebisfisk. Vi spelade hallelujah när vi spolade honom:( wäää. 
I övrigt så ser jag så allvarlig ut utan smink. Trevligt 

Grattis till min bästa storebror<3









Louise examens fest:)









Fredag












Min stora tjej<3

Synd min näsa är så stor så den mosar vidas face haha men hon överlever. Så goda pussar jag dör. Faster älskar dig mest av alla, min prinsessa!









Onsdag

Helt galet. Fyra avdelningars personal var sjuka idag. Och två timmar innan jag slutade gick jag oxå hem. Stod ej ut med att jobba med feber, själv med två vikarier och sju hundra barn....har upptäckt ibumetin, så mycket bättre än alve plus att det verkar dubbelt så långtid. Magi! Nu ligger jag illamåendes i soffan, krängt bara skit, vaniljmunk, hemmakvällsgodis och ostbullar..kaos



Grattis till min pappa igår:)<3




Dagens bilder










RSS 2.0