Mysdag

Har varit på entre idag, som vanligt haha. Är mer där än hemma känns det som haha men älskar entre trots att där en butik som är öppen haha..










28 december 2013

Fick min julklapp av Pontus igår!:)




God natt

Har vänta kraftigt på dygnet :( jag har inte ens en liten tillstymelse till trötthet och klockan är ändå snart 02.00( ska till skolan imorgon på förmiddagen. Känns Lide onödigt att ha kursintroduktion en fredag mitt i allt Julandet men men.. Så får ställa klockan för första gången denna vecka och även sista gången detta året hehehihihoho




Fixu

Idag var jag på entre (ovanligt....) hängde lite med josse. Sen stack jag och Pontus och handlade inför kvällen då min family kom och åt hos oss:) kul som vanligt. Jag har snart sex pack så mycket jag skrattat de senaste dagarna. Sjuk känsla! Lycka<3 innan vi började laga mat, chillaxade jag i soffan med hemmakvälls gottis mmmmhm!!




<3

Jag såg precis reprisen av "svenska hjältar". Man måste verkligen njut av livet och att man är frisk. Precis som vida gör. Njuter bara hon käkar en macka med övermycket smör hahahah




Jullov!




Trött!

Försöker tänka va fan jag gjorde igår... Hmm.juste.. Jag var i skolan. Stan med mor, Burlöv center med Pontus och sen middag hos min mamma plus jag köpte tårta för hon e världena finaste mami. Imorse när klockan ringde ville jag böla:( var så trött!! Nu e jag hemma en snabbis. Har varit i skolan, entre med min far:), varit på min mammas jobb sen gick vi på caroli. Nu e jag hemma en stund sen ska jag träffa Jonna. Man hinner så mkt mer när man går i skolan. 




:)

Fixar lunch till mig och Sofia till imorgon :)




Omg

Hur kunde jag glömma skriv att vida också åt middag med oss!!!!!




Tredje advent

Helt galet att det redan är tredje advent! Josse sov hos mig i fredags<3 lagade mat och kollade på film. Sen har jag som sagt passat vidis. Hängt med Jonna och Lisa på entre och hos Jonna. Ätit middag med Sarah antonio och Pontus. 





Barnvakt

Passade vida själv hela dagen idag. Jätte mysigt. Åh jag älskar henne så mkt det e galet. Det jag oroar mig mest över är om hon sätter något i halsen. Jag hade dött. Snart ska jag på hlr utbildning. Det måste verkligen göras varannat år minst. Vida bjöd på fika idag hahah










Min pärla

Imorgon ska jag passa min pärla själv för första gången. Så mysigt vi ska ha det<3




Fredag wiho

Det kryllar av tröga människor. Bland annat min skolsekreterare... Arggghhhh segare än livet!!




Lucia




Så sant




Nyårs klänning





Måndag

Kort skoldag. Slutade redan klockan elva. Stack till entre med klasskompisarna och käkade. Sen cyklade jag hem till min bror och pussade sönder min vidis<3 ligger i sängen och fryser as mycket. Har inte tinat upp sedan jag var ute. Ikväll ska jag på julbord med jobb, på rådhuskällaren. 




Edonas födelsedags fest



Mitt hår växer som ogräs 

Wiho!

Hade Sista muntliga provet idag! Det gick braaaa och var inte alls nervöst. Imorgon är jag ledig. Och på måndag börjar skolan på heltid! 
Förutom att jag ser hög ut så har jag köpt ny jacka. Ville egentligen ha en annan men den kostade liiiide mkt . 8 tusen . Inte okej hahah men den var assnygg. Det fick bli en boomerang . Inte lika snygg som den jag egentligen ville ha men den passar till allt och tjock och varm!!:)

Onsdag

Halloj, kollar på efterlyst. Sjuuuka människor. Alla onda människor borde dö. Tänk om det var fred på jorden<3


Julmys hos Jonna

Efter praktiken åkte jag hem till Jonna. Kan inte fatta att efter denna veckan har jag praktiserar heltid och betat av tio kurser samtidigt på åtta veckor. Det har varit sjukt stressigt och nervigt. Men endast 2 muntliga prover kvar, av sååå många. Till helgen kan jag pusta ut lite tills nästa etapp börjar! Kommer att läsa 35 poäng i veckan, vilket e tydligen snabbt tempo. Men jag vill ju bli färdig så fort som möjligt. Har skrivit på papper på förlängning på mitt jobb och min chef väntar på mig, vilket jag blir mer taggad över att bli färdig så fort som möjligt! Untz untz 



 

Riktigt äcklig :(




Prive






RSS 2.0