Vega 1år <3


Kalas


Jobbat och shoppat


:)


22 oktober 2012

Idag var jag och Pontus på visning i västra hamnen. Lägenheten var fin, men den ligger alldeles för nära mitt jobb. Inte kul att ha sitt jobb som utsikt och den var inte genomgående och den var svindyr. Så jag väntar bara på att få min favorit lägenhet på andra sidan av västra hamnen!!!hade varit underbart<3


Haft finbesök<3


Jag älskar min man!


Snart fredag!:)


Så söta vi var<3


Finaste


Snart min jacka<3

Denna jackan är så fucking fin!!och nästa lön ska jag fantmig köpa den. Valde mellan den och boomerang. Den kostar så galet mycket. Kommer svida när jag drar mitt kort. 6000kr buhuuu.


11 oktober 2012

Längtar tills jag slutar!!!!


Köpt finaste jackan everrrr


Mys

Har kollat på tre filmer i rad sen jag slutade jobb. Riktigt skönt. Har varit en seeeeg dag på jobb då nästan alla varit sjuka känns de som. Kaosdag!


Söndag

Chillat hela dagen hemma, vid sju körde min mamma hem mig till Pontus, fixade mig och stack och träffade Louise o Julia. Mysigaste lägenheten!!! Nu käkar jag Billys pizza till kvällsmat. Besatt:)


Lördag

Helvete vad jag käkat mycket idag! Frukost, gryta, pizza, 5 glassar, chips, vindruvor, kladdkaka, banan, och ändå vill jag käka mer. Har chips. Ska nog klä mms lite innan jag lägger mig:) och ändå går jag inte upp ett hekto. Man börjar undrar!!!


Sjuk:(


1 oktober 2012

God morgon! Det är riktigt mysigt att vakna när det är mörkt ute:) dricker te på jobb och väntar på barnen :)


RSS 2.0