Promenix med jonna

Så fint, vindstilla och mysu:)


Hur söt är inte denna bebisen? Dör..

Äntligen orkar jag resa mig igen. Denna vecka har varit förjävlig. Feber, kräkt, hosta och ögoninflamation. Yessss liksom:( så är det när vi öppnat upp fyra nya avdelningar på jobb. Alltså åtta avdelningar sammanlagt. Tänk så många baskelusker som chillar runt där!! Kaos. Har inte orkat göra ngt mer än när jag varit tvungen att gå på toa. Pontus har varit min slav<3 när jag skulle koka ägg pallade jag inte ens stå vid spisen några minuter så fick ta en stol och sitta vid spisen. Kaos. Men nu börjar jag bli frisk. Har klarat hela dagen utan Alvedon. Annars har jag haft alve i kroppen heeela tiden.


Freeeedag

Hängt på Malmöfestivalen typ varje dag, fått förlängt på mitt jobb, grillkalas hos mig ikväll hehe och ääääntligen fredag<3


Nytt!

Nytt i hallen :) spegel och byrån.


Igår

Igår efter jobb stack jag hem och städade lite och lagade mat, sen mötte jag upp josse och Christian på malmö festivalen, vi hängde där tills dom skulle på bio. När dom stack mötte jag upp Pontus och Joel. Vi var på någon jättedålig konsert, hatar rock. vill spy på det. inte normal musik.


19 augusti 2013

Bara lite bilder :)

https://cdn3.cdnme.se/2001773/7-3/pic_52122b369606ee25b9fc6545.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2001773/7-3/pic_52122c109606ee25cde5caf4.jpg" class="image">


Vida myser bäst hos mig<3

Har hängt med Marre och Nelly idag. Ätit ute med dom. Städat, chillat och lite sånt.


Godmorgon


Lördag

Igår efter jobb byggde jag och Pontus ihop massa Ikea möbler vi köpt. Sånt jävla mög tog hela kvällen....sen stack vi till Malmöfestivalen för att äta såna mini donuts, men dom hittade vi ej:( idag har jag hängt med antonio och dom. Ätit middag med dom och träffat josse och ätit lunch med josse och nettan<3 nu vilar jag lita sen ska vi på födelsedagsfestu!


Tisdag

Är inne i en sån sovarperiod. Måste siesta varje dag efter jobb. Varje dag när jag vaknar så längtar jag till min säng. Det är fan kämpigt att börja jobba klockan sex, så därför är det underbart att gå hem och siesta och sen göra ngt:)


Mitt lilla hjärta<3


Höst

Det e höst redan:( bara att inse wäää.. Cyklade i alla fall mot regnet med Pontus haha det var ren kaos. Men skönt som fan när man väl kommit hem och burrat ner sig med sitt duntäcke<3


Lite nytt

Ny matta och såna pinnar till sovrummet. Har handlat lite med mor idag. Typ kuddar till soffan osv


Söndag

Bakade en cp god frusen cheesecake här om dagen!


Lite bilder


Gottt

Asså spagetti och köttfärsås är sååå puligt<3 man borde äta det oftare. Ligger i soffan och blir kliad på ryggen av min man hehe.. Värsta höstvädret ute:(


Present till p från mig:)


Dagens middag hehe


Tisdag

Hunnit mycket idag! Jobbat, fixat inför att jag ska börja plugga, hängt i stan, ätit med min pappa, städat, tvättat och lagat mat. Nu tänkte jag måla naglarna och sen kolla på film:) stängning imorgon, skönt med lite sovmorgon<3 förresten! Så nöööjd med mina sjukt snygga skor. Helt såååld;)


Kalas

Jobbat, hem och vila. Åt Maud på bk. Kalas hos Richard. På vägen hem blev det mat på Mariedalsgrillen. Bästa<3


Söndag igen :(

Söndagsångest har jag haft som fan idag. Pallar ej jobba:( när man e ledig vill man jobba och tvärt om. Hade i alla fall en över fattig dag idag hahaha.. Provade precis läppstift haha sååå inte min stil. Plus man ser hundra år äldre utan mascara. Så mkt bara det gör! Galet. Nu ska jag sova med min fläkt riktad rätt i ansiktet. Skön förkylning man kommer ligga inne med :)


Igår

På dagen stack jag till stranden med Emelie och nella..på kvällen lite festligheter osv osv svettats som en gris inatt. Min fläkt suger dase!


:D


Bra dag

Jobbat 8-17, träffat Marre, köpt fetaste skorna, återförenades med VEGA!!!! Efter flera månader. Min ängel<3 träffat min andra ängel. Möblerat om osv! Fredag imorgon och jag slutar redan klockan 13.00, untz untz


RSS 2.0