29 maj 2012

Råkade nyss svälja mitt munskölj:( fyfan. Rapar ihjäl mig nu. Hahhaha.. Ni som hört mig rapa, de är tio ggr värre nu. Antagligen sitter grannarna nu och undrar va fan som händer haha!!!


söndags


God morgon

Igår cyklade jag och Pontus heeeela vägen från mig tills hans kompis i slottis, vi kollade på Eurovision, åt pirre och hemmakvälls godis. När Eurovision var slut cyklade vi tillbaka hem till mig. Orkade verkligen inte , men p ville, så ja, då hade man ej mycket till val. Nu inväntar vi min mamma som handlar frulle så vi kan sitta och äta i trädgården. Mumma!


26 maj 2012


Igår:)

Slutade lite tidigare igår, tog lite kompledigt. Mötte josse i stan, och vi tömde bokstavligen affärerna haha. Sen cyklade jag hem och grillade med Pontus + familj<3 den nya grillen fick min mor av mig och pontus i morsdags present. Idag ska jag på modevisning och ikväll hem till Pontus kompisar.


24 maj 2012

Har varit rastvakt i nästan sju timmar idag. Men de är skönt när det är så här underbart väder:) lite för varmt med svarta byxor konstaterade jag idag, då jag nästan avled av brännskador. Men har fått lite färg, som ni kan se, yeah Buddy!


<3


22 maj 2012


18 maj 2012

Hade med Amanda på jobb idag. Efter jobb cyklade vi och handlade glass.


17 maj 2012

Gentlemannadagen var det tydligen idag. Efter frukost åkte jag min mamma, Pontus och syskon till jägers. Åkte karuseller, kollade på Sean banan, åt på bk och kollade i affärer. Soft dag:) renbäddad säng, nyduschadoch färdig tittat på bb! God natt<3


15 maj 2012


Grattis till Josefine och Louise<3


:)

Jobbat, siestat, promenixat och handlat :) nu väntar jag i vanlig ordning på big brother.

 


Mysi

 

 


Härlig lördag


Frukost


Mumma


FREDAG imorgon!:)

Hur underbart är det inte att det är fredag imorgon :) för skönt, men snart är det måndag igen:( måste operera bort min tråkiga och negativa inställning haha svååårt när man är en negg människa:/ målar naglarna, lyssnar på musik och väntar på bb. Sen sussa<3


:(

Idag jobbar jag minst tio timmar. Har fruktat denna dagen:( låt de gå foooort!längtar till ikväll mer än någonsin haha


<3


7 maj 2012

Snälla arbetskollegor man har som bjussar på cupcakes:)


6 maj 2012

Gått i stan med Pontus, käkat på mcd, letat efter örngott till våra enorma kuddar, men fanns fan ingenstans :( nu äter vi snickersglass:)mmmmums


Fick av min man<3


5 maj 2012

Åt frukost på subway med josse, nu fixar jag mig och ska snart cykla till min mormor<3


Lider av kraftig separationsångest


Mat med josse.


Skön dag

Jobbat som vanligt, skönt med sooool! Mötte upp josse efter jobb. Gick i stan en runda. Sen käka vi på vapiano, smaka bajs, som typ barnmat. Men what to do. Ny kock sa dem. Sen gick vi på Åhléns tills dom stängde haha och avslutade på espresso house. Nu ligger vi i soffan och inväntar bb:)


Sambo

Tjenis! Ligger i soffan med min sambo josse och spelar Uno. kliar varandra , käkar godis, negerbulle, nötter haha..vi har käkat på Mando så vi avlider just nu av proppmätthet.


Frulle

Blev väckt av min mamma imorse.. Vi åkte till triangeln, jag köpte två par converse och en bikini :) en sväng inom Pontus och hämta lite grejer, efter det handlade vi frukost till oss, våra män som är bakis och Amanda..nu ska jag siesta, sen ska vi åka och säga hejdå till min gammelmormor <3


Valborg

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0