Så hääär glad är jag, som på bilden hehe

Från att ligga och sogga i soffan varje dag och ha kraftig ångest har jag äntligen fått heltidstjänst. Underbart.


29 februari 2012

Nu har jag rast. Deckar snart så trött jag är. Haha snacka om att barn är krävande. Beundrar de som jobbar med barn mån - fre i flera år. Nu hade jag mer än gärna legat och flytit runt på en luftmadrass någonstans där det är varmt..


28 februari 2012

Emelies 20 års dag idag! Det ska firas på fredag:) jag är sååå trött, inte van att vakna 6-7 om morgnarna. Jobbade igår, idag och ska jobba imorgon och på torsdag. 10 timmar. Faktiskt stört. Antingen får jag inga timmar eller så blir jag bombad. Finns inget mitt emellan:( efter jobb cyklade jag inom maxi och lagade chick n curry hos Pontus. Ska käka en banan nu sen ska jag sova. Är rädd jag börjar bli sjuk. Barnen hostar, nyser och spottar på en. Känns ju sådär.


Nyttig dag

Nyttig dag!efter jobb gick jag hem till Pontus, gjorde pasta och ett paket bacon som jag klämde utan problem haha sorgligt. Sen kom Pontus hem med lösgodis och nötter :)


Dolce sicilia


Lördagsfika på jubb med Louise.

Igår var de faktiskt riktigt soft på jobb och tiden gick rätt fort, eftersom jag stod i disken med Louise hela tiden, sjukt nice :) efter jobb cyklade jag hem till Pontus, värsta sidovind. Ball. Jag hann inte ta av mig och kasta mig i soffan som jag ville, för vi åkte till Ica maxi med hans vänner och handla mat som vi skulle laga hos roth..Men palla typ en potatisbit eftersom jag klämde ett kilo godis innan. Smart drag. Sen decka jag hemma där, och det var redig ångest när pontus väckte mig och vi skulle ut till bussen. Kallt som fan och trötttttttt var jag. Och givetvis blev man pigg när vi kom hem.


God natt

Ligger nerbäddad med min stoooora nyinköpta nalle. Mjuk och gosig är han:) har haft fredagsmys med lina och Micke. Vi åt stjärnchips, ja okej jag tömde mickes påse. Sen åt vi glass med varma hallon. Obeskrivligt gott. Och imorgon ska jag jobba med Louise. Som jag saknat henne<3 och jag har köpt dom fetaste skorna!!


Min nya klocka

Ja jag har manliga händer :) men de e nice. Klockan är typ bronsfärgad :) väldigt fin!


Lönedag

Synd bara att man ligger inne med den fattigaste lönen, men men what to do. Igår var jag, min mamma och adriana (som vanligt) på sko punkten, hittade dem fetaste skorna som jag la undan tills idag, så måste cykla dit och köpa dom:) sen köpte jag en öööverfet klocka på guldfynd! Vi satte oss sen och åt kina mat:) de var så där...när vi kom hem siestade vi sen åkte vi hem till antonio,Sarah o Vega :) de var mys. Vid nio mötte jag Pontus vid coop i centralen där vi tömde lagret. Chips läsk choklad osv .


22 februari 2012

Nu börjar mitt rum äntligen likna något. Fyfan hade typ två möbler innan haha kaos. Men nu är det MYS :) Var på IKEA med min mamma och Adriana innan idag och handlade mattor, klädställ och galjer. Ikväll väntar alla matprogram att se, precis som varje onsdag. Halv åtta hos mig, sveriges mästerkock och kniven mot strupen. Har laddat med choklad och coca cola, så det lär bli en nice kväll. Bull utan Pontus förståss..

innan idag

är hon go eller är hon go?!?!?

21 februari 2012

Igår åkte Amanda och Adriana skridskor och jag och min mamma kollade på. Det var så extremt kallt. Och jag hade riktigt mycket hål i huvudet igår. Jag tog min tunnaste vinterjacka för dom åkte ändå inomhus men jag glömde att det var en IShall, så där satt jag och frös i några timmar, riktigt trög:( sen åt vi bk och jag handlade gröna byxor på h&m :)

 


01.05

Ibland undrar jag hur mitt liv hade varit om jag inte praktiserade på Ica maxi, tänker på det för ofta. Eller om jag cyklar ett annat håll än vad jag brukar, vad som hade hänt om jag tagit den vanliga vägen osv..ELLER om jag hade bott kvar i dammfri och gått alla mina år på dammfri skolan, vilka vänner man hade haft om livet hade varit roligare eller tråkigare. Om mina päron fortfarande var gifta och Amanda och Adriana inte fanns. Hade inte mina föräldrar skilt sig så hade aldrig Amanda och Adriana kommit till och jag älskar dom mest! Ja livet är skumt. Nu blev det alldeles för djupt. God natt :)


Inte ok

Asså vafan hahahah kolla idioten som sitter där bak på bussen. Snacka om att ha Hål i huvudet.


Fetaste låten

Kebabrulle med allting på, vitlöksmör och vitlöksås lallalala de e fest hos abdullah, fest hos abdullah, vi ska äta, dansa, sjunga, kom till abdullah hahahaha


18 februari 2012

Idag ville jag verkligen inte jobba! Fy! Men skönt nu när det är överstökat. Har chillat med lina, josse och rebecca<3 somnar vilken sekund som helst men väntar på sms från lina att hon kommit hem. Det är ju ingen mysig väg att gå själv som hon gör hehe..god natt :)


Pappa

Hhahah vilka intelligenta sms jag och min pappa har :)


Igår<3


The notebook

Nu ligger jag nerbäddad i Pontus härliga säng. Vilken jävla färd hit. Hatar Skånetrafiken mer än livet. Nu kollar jag på the notebook för andra gången idag. Och jag har svart hår! Liknar en emo. Fyfan. Färgade håret själv när jag kom hem till Pontus.


13 februari 2012

Ligger i sängen och kollar på the notebook. Den är så fin :)


12 februari 2012

ååååh lider av ångest just nu :( vet inte om jag ska plugga elller ej. känns som att man inte kommer någonstans i livet om man inte har någon utbildning plus att jag saknar skolan. Men tre år är rätt länge, men ändå  inte om man tänker att det bara är tre år av ens liv, för att få en bra framtid. Vet inte om jag vill plugga till förskolelärare, jobba inom resebyrårer, butik... fast butik är nästan uteslutet, för dassigt jobb. och inte snacka om restaurang branchen, fy fasiken. Önskar att barnskötarutbildningen inte ska tas bort. eller ska den det? Vet i fan, men måste ha bestämt mig innan mars!
Jag i skolan :(

Cheesecake

Min mammas underbara cheesecake. Den var så fucking god! Nu har jag ställt klockan inför jobb imorgon, så nu ska jag försöka sova trots den höga musiken och bollarna från biljardbordet här hemma. God natt :)


Vega

Softar med vega:)


Glömde lägga upp en bild


Rubrik

Hhahah ligger här i min säng och småflabbar åt hur mycket jag och Louise dog av skratt åt mina hemska gardiner och mitt fula dåvarande rum. De va nice! Har varit hos lina hela kvällen med Micke och Sture, de var ännu mer nice. Vi satte på en film men vi pratade non stop, så det blev knappt några minuters tittande på den filmen. De gör inte så mycket då jag redan sett den filmen(horrible Bosses) 272569100186 gånger :) har ätit sååå mycket idag. Bacon+pasta x2, subway, redigt mycket godis, fläskfilé & potatisgratäng, lite naturgodis. Min mamma har även gjort cheesecake men tror fan jag hoppar de. Min magsäck växer med stormsteg i alla fall. Underbart :) god natt


10 februari 2012

Yes!! Fick iPhone vantar av Pontus. Nu slipper jag ha isbitar till fingrar:) ska snart upp ur sängen och fixa mig och dra till Josefine med Louise och Julia. Är sååå trött efter att ha sovit 3,5 Tim förra natten och jobbade 9,5 Tim. Ej van.


Natti

Godnatt från oss:) imorgon är de faktiskt jobb på dagiset. Nästan tio timmar yey


8 februari 2012

Hahahha ser ni min pappa någonstans där vid fönsterna :)


7 februari 2012

Har suttit nu i flera timmar och sökt en massa jobb! Spontananasökningar, jobb på platsbanken, mejlat rektorer och chefer. Jag om någon borde få jobb snart, förtjänar de mer än nånsin, så som jag krigat. Funderar på om jag ska börja plugga till våren. Om de skulle vara något så vill jag plugga till barnskötare eller förskolelärare.. Men 3-4 år känns alldeles för långtid:( man tänker bara på hur segt gymnasie åren gick. Fast Saknar skolan mycket. Eller ja, rasterna i kiosken haha. Man hade i alla fall någonstans att gå till varje dag, träffa vänner. Man uppskatta helgerna mer. Osv...


6 februari 2012

Halloj:) jag och Pontus började dagen med att tvätta. Medans vi sprang upp och ner till tvätten så storstädade vi hans lägenhet, med fede hög musik, då blir de gensat mycket roligare att städa hehe. När vi var klara gick vi ner till stan och det var så jäkla kallt, helt stört. Men vi gick trots allt genom hela stan. Pontus fick sin försenade julklapp av mig tststs:) och vi köpte en massa små grejer till hans lägenhet. Nu har vi ätit, jag har tagit ett bad och nu ligger vi utslagna i soffan. pontus snarkar nu så ni vet zzZZzzZZZZZzzzzzzzzz. ps. JAG VILL HA ETT JOBB!!!!!!!!!!!


01.25

Här ligger jag sömnlös i Pontus säng, somnade till en snabbis, men vaknade upp lide pigg :( idag, eller ja det blir ju igår eftersom klockan är efter tolv, så var det kalas för Adriana. Det var mys:)


4 februari 2012

dåååålig dag på jobb idag!!!!!!!!!!!! ännu mer dålig nu, eftersom jag tänkte se nya avsnittet av jersey shore men så hackar de mer än livet:( så kan inte se de. typiskt. Ligger i sängen nu och jäser. har tryckt i mig en barnpizza. ska gå upp i vikt hade jag tänk, ska försöka klara 50 kg. så jag kan få en tillstymmelse till röv. hade varit gött

God natt

Idag är det som sagt adrianas födelsedag och hon har knappt varit hemma idag:/ imorse stack jag till entré, kom hem&åt, sen kom Elvana och hämtade upp mig och vi körde en liten ragga runda hehe vi hälsade på Edona sen hämtade vi hennes syster + vänner. När jag kom hem kröp jag ner i sängen med min mamma och vi såg bröllopsduellen..nu ska jag sova för det är jobb imorgon. Typ äntligen.


Adriana 10 år!

Grattis<3


RSS 2.0